Наукові дані та препринти в Zenodo. Як опублікувати у спільноті КНУ імені Тараса Шевченка та присвоїти DOI - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Методичні рекомендації містять детальну покрокову інструкцію щодо створення облікового запису в Zenodo. Розглянуто різні способи реєстрації (через ORCID, OpenAIRE, GitHub), налаштування профілю, створення наборів даних, отримання DOI для наборів даних, додавання авторів і афіліацій, вибір ліцензії та обмеження доступу. Видання доповнене скриншотами та активними посиланнями для зручності користувачів.