Методичні рекомендації щодо самостійної роботи з фахових освітніх компонентів здобувачів другого (магістерського) рівня для спеціальності 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво - Ростовська, Ю. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У методичних рекомендаціях розкрито особливості організації та виконання самостійної роботи здобувачів-хореографів другого (магістерського) рівня вищої освіти з фахових освітніх компонентів. Висвітлено загальні підходи до самостійного опанування навчального матеріалу, запропоновані варіанти завдань з фахових освітніх компонентів для самостійного опрацювання, перелік рекомендованих джерел інформації. Методичні рекомендації розраховані на магістрантів, які навчаються за спеціальністю 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво та викладачів фахових освітніх компонентів «Виконавська майстерність хореографа», «Мистецтво балетмейстера», «Теорія та практика хореографічної освіти», «Ансамбль народного танцю» та «Підготовка кваліфікаційної роботи».