Геологія з основами геоморфології - Бездухов О. А.; Філоненко Ю. М. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2021)
Даний посібник відповідає навчальній програмі для природничих спеціальностей вузів. У ньому подано всі теми лекційного курсу з геології та основ геоморфології; підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу. Посібник адресовано студентам як денної так і заочної форми навчання.