Формування англомовної аудитивної компетентності старшокласників засобами аудіокниги - Рибицька (Нижник), Наталія Сергіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Карпенко Н.М.., канд. пед. наук, доцент кафедри методики викладання іноземних мов. Рецензенти: Таран О.М.,канд. пед. наук, доцент кафедри германської філологіії та методики викладання іноземних мов. Харицька С.В.,канд. пед. наук, доцент кафедри іноземних мов прикладної лінгвістики Національного авіаційного університету