Лінгвостилістичні особливості англомовного дискурсу новин: на матеріалі онлайн-публікацій BBC - Хомич, Юлія Сергіївна (My University, 2024)
Науковий керівник: док. філ. наук, проф. Колесник О.С., Рецензенти: Бобер Н.М., канд. філ. наук, доцент; Нагач М.В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя;