НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ - (:unkn) unknown (My University, 2022)
До збірника увійшли матеріали й тези VІ Міжнародної науково-практичної конференції для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», яка відбулася 26 травня 2022 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала дев’яносто шість молодих науковців із сімнадцяти закладів освіти України і Польщі. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.
збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції (25 травня 2022 р., м. Ніжин) / за ред. О. В. Лісовця, С. О. Борисюк. Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2022. 175 с.
Keywords: соціальна робота; соціальна педагогіка; соціальні послуги; інклюзія; розвиток і виховання дітей