АНАЛІТИКО-СИНТЕТИЧНІ ВПРАВИ У РОЗВИТКУ ЗВ’ЯЗНОГО МОВЛЕННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Пащенко, Олена Анатоліївна (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістр Виконала: студентка другого (магістерського) рівня, групи По-61 Освітньо-професійної програми «Початкова освіта» зі спеціальності 013 Початкова освіта Пащенко Олена Анатоліївна Науковий керівник: к.п.н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Киричок І.І. Рецензенти: к. п. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Падун Н.О.; к. п. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Самойленко О.В.