КРИТЕРІЇ СФОРМОВАНОСТІ МУЗИЧНО-ІНТОНАЦІЙНОГО МИСЛЕННЯ СТУДЕНТІВ - Спіліоті, О. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
У статті визначені критерії сформованості музично-інтонаційного мислення майбутніх учителів музики. Аналіз музикознавчої, педагогічної та психологічної літератури дав змогу детально розглянути критерії, обґрунтувати показники, виокремити їх характерні ознаки. Дане теоретичне дослідження зорієнтує викладачів вищих навчальних закладів об’єктивно продіагностувати та визначити стан сформованості музично- інтонаційного мислення студенів, а саме: готовність їх до самостійної музично- педагогічної діяльності.
Keywords: музично-інтонаційне мислення; мотиваційний критерій; емоційно-аналітичний критерій