Підвищення міжкультурної обізнаності старшокласників засобами завдань на основі запитів - Крюкова, Валерія Андріївна (My University, 2024)
Науковий керівник: Давиденко Олена Василівна, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання ІМ НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Пономаренко Ольга Володимирівна, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання ІМ НДУ ім. М. Гоголя; Міщенко Ольга Володимирівна, учитель англійської мови, спеціаліст І категоріїНіжинської загальноосвітньої гімназії 1-3 ступенів № 7.