Маловідомі постаті бібліотеки Ніжинської вищої школи: Людмила Степанівна Кулжинська - Осіпова, Г. С. (Видавець ПП Лисенко М.М., 2023)
Нарис присвячений Людмилі Степанівні Кулжинській (1877–1963),бібліотекознавиці, бібліографині, редакторці журналу «Бібліотекар» (1910–1915 рр.), делегатці Першого Всеросійського з’їзду з бібліотечної справи (1911 р.). Розкривається її діяльність на посаді завідувачки бібліотеки Ніжинського інституту народної освіти (1925–1929 р.р.).
Keywords: Людмила Степанівна Кулжинська; бібліотекознавець; бібліографиня