ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ ФАКУЛЬТЕТІВ - Раструба, Т. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
У статті висвітлено питання особливостей особистісно орієнтованих техно- логій як інноваційного інструменту навчання студентів мистецьких факуль- тетах. Джерелознавчий матеріал та власний педагогічний досвід дозволяє актуалізувати проблему важливості застосування інноваційних технологій, які сприяють ефективному засвоєнню фахових знань майбутніх педагогів. Виок- ремлюються технології вільного виховання, гуманістично-особистісні та співробітництва.
Keywords: інноваційні технології; особистісно орієнтоване навчання