Практикум з геоекології - Бездухов , Оллександр Анатолійович (My University, 2026)
Даний посібник відповідає навчальній програмі для географічних спеціальностей ЗВО. У ньому подано завдання для лабораторних занять з геоекології, у додатках міститься обширний довідковий матеріал і словник-мінімум екологічних термінів. Посібник адресовано студентам як денної, так і заочної форми навчання.