Мовні кулінарні реалії США: лінгвокультурний аспект - Московченко, Вікторія Олександрівна (My University, 2019)
Науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології Нагач Марина Володимирівна; Рецензенти: кандидат філологічних наук, доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ України Університету Короля Данила Тхір М. Б., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя Талавіра Н.М.