Олесь Гончар у соцреалістичному каноні - Харькова, Ірина Володимирівна (My University, 2022)
Науковий керівник – доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики В.П. Хархун. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н.І. Михальчук. Рецензент – кандидат філологічних наук, доцент С.В. Зінченко.