Студентський науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення - (:unkn) unknown (My University, 2010)
У збірнику вміщені матеріали наукових досліджень учасникіцв Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "соціальна педа- гогіка", що відбулася в НДУ імені Миколи Гоголя 11–15 травня 2010 року. Тематика статей висвітлює сучасний стан та перспективи розвитку соціальної педагогіки як науки і практичної діяльності фахівців соціально- педагогічної сфери. Матеріали збірника можуть бути використані студентами вищих навчальних закладів – майбутніми соціальними педагогами, а також учителями, соціальними педагогами, практичними психологами, спеціаліста- ми соціальної сфери.
Матеріали наукових досліджень учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Соціальна педагогіка" 11–15 травня 2010 року