Юридичний словник - Городецька, І. А.; Геєць, І. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Юридичний словник призначений надавати допомогу студентам та магістрам спеціальності 081 Право у засвоєнні основних юридичних термінів та визначень. В ньому розкривається зміст основних наукових понять і правових категорій, тобто понятійний апарат, що використовується галузевими юридичними науками. Даний матеріал є простим та доступним у використанні, упорядкований на основі чинного законодавства, наукової та практичної літератури, із використанням термінів, що подаються в підручниках, методичних посібниках, комп’ютерних системах тощо. Практична значимість юридичного словника полягає в можливості його застосування і на побутовому рівні у повсякденному житті. Тому оволодіння юридичним словником є запорукою успішного засвоєння не тільки положень загальної теорії держави і права, але й всієї системи юридичних наук та сприятиме підвищенню загальної правової культури