Формування професійної компетентності майбутнього вчителя початкових класів у процесі магістерської підготовки - ЯНЧЕНКО, Катерина Миколаївна (My University, 2019)
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Науковий керівник: доц.Дубровська Л.О. Рецензент: викладач педагогіки і психології Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім.І.Я.Франка, кандидат педагогічних наук О.М.Кочерга Рецензент: кандидат педагогічних наук кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту О.С.Філоненко