Перспективізація українських воєнних подій на матеріалах текстів BBC та Voice of America - Сушко, Вікторія Сергіївна (My University, 2023)
Науковий керівник: канд. філол. наук., старший викладач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Міщенко Т. В., Рецензенти: доктор філол. наук, проф. Колесник О.С., канд. філол. наук, доц. Мосієнко О.В.