До проблеми життєвих подій та ситуацій у психології - Кресан О. Д. (My University, 2023)
Стаття присвячена дослідженню проблеми життєвих подій та ситуацій, їх спільних та відмінних ознак. Виділено характерні особливості подій та ситуацій, які можуть бути використані в процесі надання психологічної допомоги особистості.
Keywords: життєва подія; переживання; ситуація; життєва ситуація; усвідомлення