Проблема переживання вражень про життєві події в студентському віці - Папуча М. В.; Кресан О. Д. (My University, 2008)
Стаття присвячена дослідженню психологічних аспектів вираження досвіду життєвих подій особистості у текстовій формі, наративі. Проаналізовані результати емпіричного дослідження даної проблеми. Виявлено, що в процесі створення наративу про подію особистість виражає та переживає свої враження, свій досвід, пов'язаний з життєвими подіями, а також формує переживання цих подій.
Keywords: проблема переживання; життєві події