Гоголезнавчі студії: статті і дослідження. Випуск другий. - (:unkn) unknown (My University, 1997)
У збірнику вміщені всі статті, в яких досліджуються різні аспекти творчості Миколи Васильовича Гоголя. В центрі уваги пізній Гоголь, життя і творчість письменника 40–50-х рр. XIX ст. Книга розрахована на науковців, студентів і широке коло читачів, зацікавлених творчістю Миколи Гоголя.
Гоголеведческие студии. Выпуск второй.