НАУКОВИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ (НА ОСНОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ: «ВПЛИВ МЕТАБОЛІЧНО АКТИВНИХ СПОЛУК НА БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД КОРЕНЕПЛОДІВ МОРКВИ») - Діденко, Віктор Юрійович (My University, 2021)
керівник доц. Гавій В.М.