ЗМІНИ ЖИТТЄВИХ СЕНСІВ В ПОХИЛОМУ ВІЦІ: КОГНІТИВНІ ПРОЦЕСИ ТА СОЦІАЛЬНА АДАПТАЦІЯ - Пантюх, Тетяна (My University, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню змін життєвих сенсів у похилому віці, аналізу основних теоретичних підходів до цієї проблематики, та розробці методичних рекомендацій щодо покращення цих змін. Окрема увага приділена емпіричному дослідженню змін життєвих сенсів у людей похилого віку та рекомендаціям щодо покращення їхнього психологічного стану. Третій розділ дипломної роботи присвячено методичним рекомендаціям та практичним аспектам покращення та соціальній адаптації у похилому віці. В даній роботі викладені результати теоретичних та емпіричних досліджень змін життєвих сенсів у похилому віці, а також розроблені рекомендації щодо покращення цих змін для підвищення якості життя людей похилого віку.
Keywords: життєві сенси; похилий вік; психологія старіння; зміна життєвих сенсів; методичні рекомендації