Практичний курс англійської мови: навч. посіб. для студентів І курсу факультету іноземних мов (частина 1) - Таран, О. М.; Давиденко, О. В.; Ларіна, Т. В.; Пономаренко, О. В.; Сливка, В. П.; Смелянська, В. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Посібник розроблений відповідно до рекомендацій Комітету з питань освіти при Раді Європи щодо навчання іноземних мов та Програми з англійської мови для університетів. Його мета – формування іншомовної комуні кативної компетентності. Призначений для студентів першого курсу факультетів іноземних мов, що навчаються за спеціальностями 014 Середня освіта. Освітньо-професійна програма: Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література та 035.04 Германські мови (англійська) та літератури (переклад включно).