ПРОГРАМИ З МУЗИКИ КІНЦЯ ХХ – ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТТЯ У КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ МУЗИЧНИХ ЗДІБНОСТЕЙ: СУЧАСНИЙ ВИМІР - Коваль, О. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті здійснено аналіз програм з музики. Розкриваються їх структура, зміст, загальна освітня мета. Визначається спрямованість на реалізацію поставлених завдань, розглядаються особливості побудови та можливості їх ефективного використання у загальноосвітніх школах.
Keywords: урок музики; програма з музики; музичний розвиток