Фізіологія спорту: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Паливода, Ю. М. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Методичні рекомендації містять лабораторні роботи, контрольні питання і ситуаційні завдання з основних розділів курсу «Фізіологія спорту». Перед кожною лабораторною роботою є коротка теоретична частина, наведена методика проведення досліджень та обробки отриманих результатів. В кінці кожного розділу наводяться ситуаційні завдання для самоперевірки знань. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності А4.11 Середня освіта (Фізична культура). Посібник може бути корисним викладачам та практичним працівникам.