МОРФОСТРУКТУРНІ ТА МОРФОСКУЛЬПТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЛЬЄФУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Сніцаренко, Михайло Сергійович (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр географії, туризмознавець, викладач географії Галузь знань: 10 Природничі науки Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Остапчук В.В. Рецензент: канд. геогр. наук, ст., викладач кафедри соціальної-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП “Ніжинський агротехнічний інститут” Безпала О.В.