ОСОБЛИВОСТІ ЦІННІСНО-СМИСЛОВИХ ОРІЄНТАЦІЙ ПЕРСОНАЛУ МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - Тимченко, Ольга Анатоліївна (My University, 2024)
Здобувачем досліджено проблему ціннісно–смислових орієнтацій персоналу міжнародних організацій на теоретичному та практичному рівнях. Робота складається з трьох розділів: двох теоретичних і одного практичного. У теоретичних розділах розглянуто сутність поняття ціннісні орієнтації особистості, проаналізовано основні концепції цінностей і ціннісних орієнтацій, основні компоненти життєво-смислових орієнтацій, розглянуто корпоративну культуру організації як чинник формування життєво–смислових орієнтацій персоналу міжнародних організацій. У емпіричній частині дослідження проаналізовані особливості ціннісно–смислових орієнтацій персоналу міжнародних організацій, виявлено відмінності між групами працівників на основі їх життєво–смислових орієнтацій. Розроблені практичні рекомендації впливу на ціннісні орієнтації у міжнародній компанії через її корпоративну культуру.
Keywords: цінність; ціннісні орієнтації; ціннісно–смислова сфера особистості; життєво–смислові орієнтації; персонал міжнародної організації; життєво–смислові орієнтації персоналу міжнародної організації; корпоративна культура