Зібрання творів. Том 1 - Кнорозок, Леонід (ПП Лисенко М.М., 2019)
В перший том зібрання творів сучасного українського поета і прозаїка Леоніда Кнорозка увійшли твори, написані у 1975 – 2019 роках.
Поезія та проза
Keywords: попезія; проза