Историко-филологический институт князя Безбородко в Нежине 1875-1900. Преподаватели и воспитанники. - (:unkn) unknown (My University, 1900)
Перелік викладачів та вихованців Ніжинського історико-филологічного інститутк князя О.Безбородька за 1875-1900 роки.
Перелік викладачів та вихованців Ніжинського історико-филологічного інститутк князя О.Безбородька за 1875-1900 роки.
Keywords: Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя; Історико-філологічний інститут князя Безбородко; Ніжин