Методичні рекомендації з організації педагогічної виробничої практики для студентів ІV курсу (розділ педагогіка) - Демченко, Н. М.; Дубровська, Л. О.; Новгородська, Ю. Г.; Самойленко, О. В.; Філоненко, О. С. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
До методичних рекомендацій увійшли: робоча програма педагогічної виробничої практики, зразки та вимоги до оформлення звітної документації, алгоритми та приклади розв’язання педагогічних ситуацій, додаткові матеріали щодо діяльності класного керівника. Методичні рекомендації адресовано студентам педагогічних спеціальностей, викладачам, керівникам та вчителям закладів загальної середньої освіти.
Keywords: методичні рекомендації; педагогічна виробнича практика; педагогіка