Авторська програма «В гостях у Дмитра Гордона»: мова, стиль, режисура : - Кармазін, Станіслав Станіславович (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2021)
У роботі розглянуто особливості авторської програми «В гостях у Дмитра Гордона», проаналізовано психологічну поведінку телеведучого Дмитра Гордона при веденні ним телеінтерв’ю. Розглядаються різні способи вербального та невербального впливу, використовувані Д. Гордоном на його екранних співрозмовників, мову, стиль, режисуру.
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: Дмитро Гордон, портретне інтерв’ю, авторська програма, моделі психологічної поведінки