Хвала тобі, науки храм високий! - Драчук, Л. І. (My University, 2017)
Реценція.
Рецензія на мемуари : Ніжинська вища школа у спогадах студентів і викладачів: мемуари : у 2 т. І уклад.: Г. В. Самойленко, О. Г. Самойленко. - Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2015. - Т . 1 :1820- 1919. - 507 с.; Т. 2 :1920-2010. - 530 с.