Лісові ресурси Чернігівщини: екологічний стан, особливості використання та охорони - Фурдь, Діана Андіївна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 106 Географія Студентки Фурдь Діани Андіївни Науковий керівник: Мирон Інна Василівна старший викладач Рецензент: Остапчук Валентина Володимирівна кандидат географічних наук, доцент