ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ ПОЛТАВЩИНИ - Клименко, Карина Олександрівна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Географія рекреації та туризму зі спеціальності 103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, канд. геогр. наук, доцент Рецензенти: Зеленська О.О. - кандидат економічних наук, професор, завідувач кафедри туризму Національного університету "Чернігівська політехніка" Шовкун Т.М. – кандидат географічних наук, доцент кафедри географії туризму та спорту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя