ФОРМУВАННЯ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ДБАЙЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО ПРИРОДИ В ПОЗАУРОЧНІЙ ВИХОВНІЙ РОБОТІ - РУДИК, МАР`ЯНА ІВАНІВНА (My University, 2019)
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Науковий керівник: ТУРЧИН ТАМАРА МИКОЛАЇВНА, доктор пед. наук, професор. Рецензенти: Турчина І.С., канд. пед. наук, доцент, в.о. зав.кафедри дошкільної та початкової освіти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Тараса Шевченка; Киричок І.І., канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.