Методичні рекомендації з написання та оформлення дисертації здобувача ступеня доктора філософії в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя - Лісовець, О. В. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
У методичних рекомендаціях висвітлено основні вимоги до підготовки, написання та оформлення дисертації на здобуття ступеня доктора філософії в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя. Розкрито нормативно-правові засади підготовки дисертаційного дослідження, окреслено вимоги до академічної доброчесності, організації роботи здобувача, вибору теми, планування наукового дослідження та взаємодії з науковим керівником. Значну увагу приділено структурі дисертації, характеристиці та правил оформлення її обов’язкових складових. Видання адресоване здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, науковим керівникам, гарантам освітньо-наукових програм, науково-педагогічним працівникам і всім, хто бере участь в організації підготовки та атестації здобувачів ступеня доктора філософії.