Підземні споруди ніжинського "грецького кварталу" на сучасному етапі дослідження - Кедун, І. С. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2018)
Стаття присвячена останнім дослідженням підземних споруд на тери- торії "грецького кварталу" у м. Ніжин. В дослідженні аналізується наявна джерельна та історіографічна база й остаточно локалізується розта- шування Ніжинського грецького магістрату. Також описується сучасний стан досліджень його підземних споруд.
Keywords: грецький квартал; магістрат; архітектура