Соціальний розвиток дитини із ЗПР в умовах інклюзивного навчання - Федько, Марина Юріївна (My University, 2019)
У магістерській роботі проаналізовано особливості соціального розвитку дитини із ЗПР в умовах інклюзивного навчання. Розкрито сутність понять «соціальний розвиток» та «затримка психічного розвитку (ЗПР)». Узагальнено форми і методи діагностики соціального розвитку дитини із ЗПР в умовах інклюзивного навчання. Розроблено індивідуальну програму розвитку дитини із ЗПР та методичні рекомендації із соціально-педагогічної роботи з дітьми із ЗПР.
Keywords: соціальна робота; інклюзивне навчання; соціальний розвиток