Неповні речення в електронних засобах масової інформації: семантико-функціональний аспект - Серга, Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Науковий керівник — Вакуленко Г.М., канд. філол. наук, доцент кафедри української мови та методики її навчання. Рецензент — Петрик О.М., канд. філол. наук, доцент кафедри слов’янської філології, компаративістики та перекладу. Рецензент — Зінченко С.В., канд. філол. наук, доцент кафедри української мови та методики її навчання.