Вступ до практичного курсу англійської мови - Таран, О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2016)
Посібник призначений для студентів першого курсу факультетів іноземних мов, що навчаються за напрямом підготовки 6.020303 Філологія*, і забезпечує початковий етап у вивченні англійської мови як основної та передбачає поетапний перехід до опрацювання основного курсу. Метою посібника є формування іншомовної комунікативної компетенції студентів.