Особливості переживання та усвідомлення людиною життєвих подій у процесі психологічного консультування - Кресан О. Д. (My University, 2021)
Суспільні процеси в сучасному світі породжують чималу кількість тривог і непорозумінь як у соціальній взаємодії, так і у внутрішньому світі, що призводить до психологічних проблем і труднощів, які потребують вирішення і фахової допомоги психолога. На сьогодні однією з найбільш поширених форм психологічної допомоги є консультування з питань, що турбують клієнта...
Keywords: життєві події; психологічне консультування; наратив