ШКІЛЬНИЙ АНАЛІЗ ОБРАЗІВ-ПЕРСОНАЖІВ ЗА РОЗВИТКОМ СЮЖЕТУ - Бондаренко, Юрій Іванович (My University, 2011)
У статті сформульовано систему компетентностей та окреслено методичне забезпечення процесу вивчення образів-персонажів за розвитком сюжету. Автор розширює навчальний потенціал послідовного шляху аналізу, який досить часто застосовується в шкільній практиці, проте залишається недостатньо оціненим з погляду його ефективності в опрацюванні персонажів із статичними та динамічними характерами.
Keywords: образ-персонаж; сюжет; послідовний аналіз; компетентності; статичний характер; динамічний характер