ГЕНДЕРНІ СТЕРЕОТИПИ У СУСПІЛЬНІЙ СВІДОМОСТІ. ПОЛІТОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Бойко, Мар`я Анатоліївна (My University, 2022)
Науковий керівник: Бойко Олександр Дмитрович Доктор історичних наук, професор Рецензент: Сергій ПРИХОДЬКО Кандидат політичних наук, доцент
Keywords: Гендерні стереотипи; політична культура