Навчальна програма та методичні рекомендації до курсу «Соціально психологічні аспекти освітнього процесу» для студентів спеціальності «Середня освіта» - Горянська, А. М.; Пісоцький, В. П. (My University, 2024)
Навчальну програму “Соціально-психологічні аспекти освітнього процесу” підготовлено для магістрантів спеціальності «Середня освіта» та спрямовано на розгляд теоретико-методологічних питань соціальної психології, а також прикладних соціально-психологічних проблем, з якими доводиться мати справу працівникам освіти у сучасних реаліях. Навчально-методичні рекомендації містять плани лекцій та практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові питання для контролю знань та список рекомендованої літератури. Навчальна програма та методичні рекомендації призначені для магістрантів спеціальності «Середня освіта», які вивчають курс «Соціально-психологічні аспекти освітнього процесу» в закладах вищої освіти другого рівня акредитації, ця інформація також буде корисною для вчителів ЗОШ, практичних психологів і соціальних працівників.