ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ АГРАРНИХ ВИШІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ - Арнаута, Н. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті розглянуто питання організації самостійної роботи студентів вищих аграрних закладів під час вивчення вищої математики. Однією з основних форм організації самостійної роботи є індивідуальні домашні завдання. Наведено приклади конкретних індивідуальних завдань.
Keywords: вища математика; самостійна робота; індивідуальні завдання