Розвиток aнгломовної комунiкaтивної компетентностi учнiв стaршої школи зaсобaми технологiї DICTOGLOSS - Фай, Тетяна Миколаївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Пономаренко Ольга Володимирівна, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов. Рецензент: Москалець О.О., канд.пед.наук, доцент кафедри англійської філології та перекладу Київського університету імені Бориса Грінченка. Рецензент:Таран О.М., канд.пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. Миколи Гоголя.