Наукові записки. Серія «Психолого-педагогічні науки" (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя), 2021. № 3 - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2021)
Рекомендовано Вченою радою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Протокол № 3 від 07.10.2021 р.
Повний випуск