ОСОБЛИВОСТІ МОВЛЕННЄВОГО САМОВИРАЖЕННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ РІЗНОЇ СТАТІ - Аніщук, А. М. (Видавництво «КОД», 2018)
У абстракті висвітлено особливості мовленнєвого самовираження дошкільників різної статі. Проаналізовано нейрофізіологічні механізми мовленнєвих функцій хлопчиків та дівчаток. Вивчено мовленнєві констукти, що використовують хлопчики та дівчатка.
Keywords: мовленнєве самовираження; статева належність; мовленнєве самовираження хлопчиків; мовленнєве самовираження дівчаток; одностатеве угрупування; різностатеве угрупування