ЗНАЧЕННЯ БІОХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ КРОВІ ЗДОРОВИХ ОСІБ МОЛОДОГО ВІКУ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ГРУП РИЗИКУ РОЗВИТКУ СЕРЦЕВО-СУДИННИХ ЗАХВОРЮВАНЬ - Вітик, Марини Вікторівни (My University, 2020)
Науковий керівник: д.б.н., професор кафедри біології Кучменко Олена Борисівна